Tradičný recept 25 rokov Rodinná firma Poctivý perník
Ražná múka z Mlyn Zrno Ručná práca Made in Slovensko
V roku 1990 založila firmu Marta Slosarčíková (Prečítajte si viac o jej začiatkoch a postrehoch z podnikania.) . Postupom času sa prácou nadchla väčšina rodiny a začali spolu budovať firmu. Začiatky boli náročné. Cez týždeň sa perníky vyrábali v pivnici v Malej Lehôtke a cez víkend ich bolo treba ísť predať niekam na jarmok. Dnes sa priamo výrobe venuje 24 zamestnancov v obci Malinová, neďaleko mesta Prievidza.
Už vyše 20 rokov používame starý rodinný recept, podľa ktorého sú naše produkty vyrábané s dôrazom na kvalitu a to poctivým procesom bez použitia namiešaných zmesí a pridania konzervačných látok. Ide o ručnú prácu (Pozrite si našu výrobu podrobnejšie ).
Neustále sa snažíme naše výrobné procesy zdokonaľovať, aby bol perník, čo najkvalitnejší a najchutnejší, pričom zachovávame tradičný recept a postup. Do perníkov sú pridávané viaceré zdraviu prospešné koreniny, ako je napríklad škorica, nové korenie a aníz. Využívame v prevažnej miere prírodné farbivá, ktoré neškodia organizmu.